09 بهمن 1402
150

رئیس پلیس فتا استان گلستان از کشف پرونده برداشت غیر مجاز 500میلیون ریالی از حساب شهروند گرگانی با استفاده از بدافزار همراه بانک خبر داد.

سرقت میلیونی از طریق بدافزار همراه بانک
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

سرهنگ سعید تجری صبح امروز در گفتگو با خبرنگار فارس گفت: از حساب شهروند گرگانی با استفاده از بدافزار همراه بانک به صورت غیرمجاز 500میلیون ریال کسر شد.

رئیس پلیس فتا گلستان ادامه داد: بررسی فنی کارشناسان پلیس فتا نشان داد که نصب بدافزار از طریق ارسال لینک‌های جعلی و فایل‌های آلوده  منجر به سرقت اطلاعات و در ادامه برداشت غیرمجاز از حساب بانکی این شهروند شده است.

وی بیان کرد: کاربران گرامی برای نصب همراه بانک حتما به فروشگاه‌های معتبر اینترنتی و نشانگاه اصلی بانک مربوطه رجوع کنند.

تجری از شهروندان درخواست کرد: مردم دقت خود را در این موارد افزایش دهند و وارد لینک‌های ناشناخته و غیرمجاز نشوند؛ همچنین نیاز است تا فریب تبلیغات دروغین و وسوسه‌برانگیز را نخورند.

پایان پیام/


https://gorganema.ir